Naar inhoud

Met trots stellen we een nieuwe rubriek op de website van de BBVT voor: "Evenementen".

Onze aankomende studienamiddag van 21 juni 2024 (en algemene vergadering en netwerkborrel voor leden van de BBVT) krijgt de primeur. Vanaf heden kan je je online inschrijven op dit langverwachte evenement. Geheel gratis voor onze leden. Ook niet-leden kunnen deelnemen aan de permanente vorming.

Beste leden,

Beste collega's,

Met trots stellen we een nieuwe rubriek voor de website van de BBVT voor: "Evenementen". Onze aankomende studienamiddag van 21 juni 2024 (en algemene vergadering en netwerkborrel voor leden van de BBVT) krijgt de primeur. Vanaf heden kan je je online inschrijven op dit langverwachte evenement. Geheel gratis voor onze leden.

Ook niet-leden kunnen deelnemen aan de permanente vorming. Inschrijven is steeds verplicht en kan enkel online via deze link.

Dus geen gedoe meer met het invullen van een formulier, je moet zelf ook niet mailen. Als je inschrijving in orde is, kreeg je meteen een bevestigingsmail. Kortom, inschrijven voor een evenement in de vertaal- en tolksector was nog nooit zo makkelijk als nu. Met deze online oplossing zal de organisatie van opleidingen en andere evenementen in de toekomst minder manueel administratief werk vereisen. Dit was broodnodig om de werking van ons bestuursorgaan, dat volledig steunt op vrijwilligerswerk, te vrijwaren.

Leden van de BBVT dienen zich aan te melden (in te loggen) op de website bbvt.be om gratis te kunnen inschrijven voor het evenement van 21 juni. Ze kunnen ook aanduiden of ze eventueel willen deelnemen aan de afsluitende netwerkborrel. Op die manier willen we vermijden dat middelen van de vereniging worden verspild.   

We hopen onze leden en collega's talrijk te mogen verwelkomen in Brussel op 21 juni e.k. Ook de locatie is nieuw: het Pacheco Center, met een nog grotere zaal, ingebouwde tolkcabines en meer ruimte voor de netwerkborrel. 

Met collegiale groeten,

Het bestuursorgaan

Gepubliceerd op
03/06/2024
Sociale media
Copyright 2024 BBVT