Naar inhoud

Aarzel niet langer en geef je beroep en de Beroepsvereniging een stem!

De BBVT is een inclusieve, transparante en hartelijke beroepsvereniging waar iedereen met een geldig VTI-nummer lid van kan worden. Door lid te worden van onze vereniging draag je bij aan de ontwikkeling en ondersteuning van ons beroep.

De Beroepsvereniging Beëdigd Vertalers en Tolken (BBVT) is een erkende beroepsorganisatie die de belangen van het beroep van BVT behartigt en alle professionals uit de sector op de hoogte houdt via haar nieuwsbrieven.

Door lid te worden van onze vereniging draag je bij aan de ontwikkeling en ondersteuning van ons beroep. We breiden onze community uit en versterken onze representativiteit zodat we met één stem kunnen spreken. De BBVT is een inclusieve, transparante en hartelijke beroepsvereniging waar iedereen met een geldig VTI-nummer lid van kan worden.

Als je nog geen lid bent en lid wilt worden, vind je hier wat praktische informatie:

  • Lidmaatschap kost 110 euro per jaar vanaf de datum dat je lid wordt. Als je bijvoorbeeld lid wordt op 6 maart 2024, is je lidmaatschap geldig tot 31 maart 2025.
  • Als lid van onze vereniging word je lid van een dynamische gemeenschap van taalprofessionals die dezelfde waarden en passie voor ons beroep delen.

Wat zijn je voordelen als lid?

  • Een professioneel netwerk dat uitsluitend uit BVT's bestaat: door lid te worden breid je je professionele netwerk uit door andere beëdigde vertalers en tolken te ontmoeten.
  • Toegang tot exclusieve informatie: Onze nieuwsbrief wordt naar alle professionals gestuurd, maar als lid krijg je toegang tot exclusieve informatie die is voorbehouden aan leden. Je krijgt exclusieve toegang tot bronnen en informatie die essentieel zijn voor je beroepsuitoefening. Dit omvat handleidingen met best practices, informatie over de huidige wetgeving en tips voor het uitbouwen van je carrière.
  • Toegang tot onze ledengroep BBVT-UPTIJ members.
  • Permanente vorming: We organiseren regelmatig workshops, studiedagen en opleidingen die erkend zijn door de FOD Justitie om je op de hoogte te houden van de laatste trends in onze sector en je vaardigheden te verbeteren. De meeste van deze cursussen en evenementen zijn gratis of tegen verminderd tarief voor leden.
  • Je profiel met professionele gegevens wordt zichtbaar op onze websites bbvt.be, uptij.be en uptia.be.
  • Beroepsverzekering tegen een voorkeurtarief.

Samen maken we werk van ons beroep!

Gepubliceerd op
04/01/2024
Sociale media
Copyright 2024 BBVT
Design by Lake-IT