Naar inhoud

Exclusief verzekeringspakket (Beroepsaansprakelijkheid en Rechtsbijstand) voorbehouden aan leden van de BBVT

We zijn verheugd te kunnen mededelen dat wij een exclusief verzekeringspakket (Beroepsaansprakelijkheid en Rechtsbijstand) hebben opgezet dat voorbehouden is aan leden van de BBVT. Deze verzekeringen zijn speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van beëdigd vertaalsters, vertalers en/of tolken, en bieden tal van voordelen aan een gunstig tarief.

EXCLUSIEF AANBOD BEROEPSAANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING VOOR LEDEN VAN DE BBVT:

Als lid van de BBVT, natuurlijke en/of rechtspersoon die zelfstandig werkt, heb je voortaan de mogelijkheid om een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BA Pro) af te sluiten aan het voordeeltarief van 180,26 euro per jaar, alle belastingen inbegrepen.

WAAROM EEN BEROEPSAANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING (BA PRO) AFSLUITEN?

De Beroepsaansprakelijkheidsverzekering PRO AXA beschermt je tegen risico's die verbonden zijn aan je beroepsactiviteiten. Ze komt tussen wanneer je aansprakelijk wordt gesteld voor nadeel dat een klant ondervindt vanwege vertaalfouten of door tolkopdrachten ontstane materiële schade.

HOE AFSLUITEN?

Gelieve het formulier “inlichtingen lid (Beroepsaansprakelijkheid PRO)” als bijlage in te vullen en ons terug te sturen op contact@bbvt.be  Een aangepast en gepersonaliseerd contract wordt je, samen met de factuur, rechtstreeks toegestuurd door AXA verzekeringen.

EXCLUSIEF AANBOD RECHTSBIJSTANDSVERZEKERING VOOR LEDEN VAN DE BBVT:

De rechtsbijstandsverzekering is bestemd voor alle beëdigd vertaalsters, vertalers en/of tolken die lid zijn van de BBVT en hun lidgeld hebben betaald, aan het tarief van 269,88 euro, alle belastingen inbegrepen, per jaar.

WAAROM EEN RECHTSBIJSTANDSVERZEKERING AFSLUITEN?

De rechtsbijstandsverzekering is een  aanvullende verzekering naast de beroepsaansprakelijkheidsverzekering waarop je beroep kan doen om je te verdedigen voor de tuchtcommissie (de aanvaardingscommissie van de FOD Justitie) of bij wanbetaling, en die beschikt over een dienst voor juridisch advies.

HOE AFSLUITEN?

De rechtsbijstandsverzekering is een exclusieve groepsverzekering die is voorbehouden aan leden van de BBVT. Indien je interesse hebt, gelieve het ingevulde formulier “inlichtingen lid (DAS)” als bijlage terug te sturen naar contact@bbvt.be

 

Nog niet aangesloten bij de erkende beroepsorganisatie die het specifieke beroep van "beëdigd vertaler-tolk" vertegenwoordigt? 

Sluit je vandaag nog aan bij meer dan 370 collega’s en laten we samen werk maken van ons beroep!

Klik op deze link: https://bbvt.be/leden/register

Copyright 2024 BBVT
Design by Lake-IT