Naar inhoud

“Tolken voor het proces-verbaal: hoe gaan tolken om met de typende inspecteur?”. Terugblik én aankondiging van het webinar in het Frans op 21.02.2024.

Hetzelfde webinar “Tolken voor het proces-verbaal: hoe gaan tolken om met de typende inspecteur?” wordt op 21 februari 2024 om 18.00 uur in het Frans gegeven door professor Bart Defrancq. Dit webinar is gratis en exclusief voor leden van de BBVT.

Beste collega’s,

Hartelijke dank voor de massale deelname aan ons allereerste webinar (133 deelnemers!). Het was een zeer verrijkend en interactief webinar dat door iedereen werd gesmaakt. Een webinar kan enkel maar een succes zijn als we als professionals onze ervaringen kunnen delen met elkaar. Nogmaals dank hiervoor!

De deelnemers waren via een enquête achteraf zo goed als unaniem: ze zouden dit webinar aan een collega aanbevelen en gaven een 5 op 5 aan dit webinar.

Een greep uit de reacties:

 • Zeer interessant! Bravo professor!
 • Zeer boeiend
 • De uitleg was duidelijk en bondig. Heel goed uitlegd.
 • Zeer interessant en vooral praktisch
 • Het was een zeer goede webinar met een zeer fijne spreker. Dank U
 • Zeer interessante uiteenzetting + debat
 • Bekwame bestuursleden! Door jullie hebben we een Top Vereniging! Bedankt!
 • Top! Zeer vakkundig.
 • Supergoed uitgelegd en voor herhaling vatbaar.

We hebben goed nieuws:

De leden die het webinar live bekeken hebben, ontvangen een attest. De attesten worden ten laatste eind april gemaild. Via deze link kunnen alle ingeschreven leden het webinar herbekijken. Deze opname blijft actief tot 08 februari 2024.

We hebben nog beter nieuws!

De leden die niet aanwezig konden zijn, kunnen ook naar de opname kijken via deze link. Je ontvangt echter wel geen attest.

In beide gevallen moet je je registreren. Na registratie volgt een goedkeuring per mail. De opname blijft actief tot 08 februari 2024.

Nog meer goed nieuws! Hetzelfde webinar “Tolken voor het proces-verbaal: hoe gaan tolken om met de typende inspecteur?” wordt op 21 februari 2024 om 18.00 uur in het Frans gegeven door professor Bart Defrancq. Dit webinar is gratis en exclusief voor leden van de BBVT. We kijken uit naar jullie deelname en interactie.

Deze presentatie zal worden gegeven door een absolute autoriteit in zijn vakgebied: prof dr. Bart Defrancq, hoofddocent aan UGent. Hij is er hoofd van de tolkopleidingen master in het tolken, postgraduaat in het conferentietolken en de navorming beëdigd tolken. Het onderzoek dat hij verricht spitst zich toe op technologie bij simultaan tolken en op de interactiepatronen van tolken in politieverhoren. Het grootste corpus opnamen van getolkte politieverhoren bevindt zich aan UGent. Uit dat corpus heeft hij geput voor zijn presentatie.

Praktisch:

 • Als lid van de BBVT kan je dit webinar op 21 februari 2024 tussen 18u en 19u geheel gratis online volgen.
 • Al onze leden in orde met betaling van het lidgeld op 19 februari 2024 zullen per mail een link ontvangen om zich in te schrijven voor het webinar. Als je lid bent, hoef je voorlopig niets te doen. Enkel afwachten op onze uitnodigingsmail voor leden. Niet zeker of je nog lid bent? Vraag het voor de zekerheid na per mail op contact@bbvt.be
 • Deze presentatie zal worden gegeven in het Frans. Een passieve kennis van het Frans is dus een vereiste om vlot te kunnen volgen.

Je bent op dit moment geen lid van de BBVT maar wil toch deelnemen?

Als je beschikt over een geldig VTI-nummer, je je als lid registreert via de website van de BBVT en de ledenbijdrage van 110 euro overschrijft vóór 18 februari 2024, zal je ook kunnen deelnemen aan dit webinar en op 20 februari 2024 een Zoomlink ontvangen net als de andere ingeschreven leden. 

Permanente vorming:

Attesten van deelname aan de permanente vorming zullen (achteraf) enkel worden afgeleverd aan de deelnemers die effectief het webinar live volgen. De website van de BBVT wordt momenteel geautomatiseerd. Daardoor zullen de attesten vermoedelijk pas in de loop van maart-april 2024 ter beschikking kunnen worden gesteld. We danken onze leden voor hun begrip.

Gepubliceerd op
24/01/2024
Sociale media
Copyright 2024 BBVT
Design by Lake-IT