Naar inhoud

We zijn 2024 goed begonnen met een onvergetelijke eerste nieuwjaarsreceptie

Ontdek hieronder als eerste onze evenementen voor de komende maanden. Deelname is telkens gratis voor leden van de BBVT.

Beste leden,
Beste collega's,

We willen jullie bedanken voor jullie aanwezigheid op onze allereerste nieuwjaarsreceptie. Het was een genoegen jullie te mogen verwelkomen om samen het nieuwe jaar te vieren, ondanks de extreme weersomstandigheden en treinstoringen*.

We willen ook graag onze hartelijke dank betuigen aan Andrea, Dorota, Eszter, Katia en Sophie, de vrijwilligers die ons hebben geholpen om dit evenement tot een succes te maken, aan Emmanuel, onze fotograaf, en aan Jozefien, onze tolk, voor hun onschatbare hulp. Dank aan onze collega's Francis en Max, vertegenwoordigers van onze zustervereniging, de BKVT, voor hun aanwezigheid, en natuurlijk ook aan mr Cochez van de Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel. Tot slot willen we onze spreker Tom Hoorens bedanken voor zijn presentatie, die ons de gelegenheid heeft gegeven om de balans op te maken en de uitdagingen te schetsen die ons de komende maanden en zelfs jaren te wachten staan, rekening houdend met de verkiezingen in juni. Een schriftelijk verslag van zijn toespraak en de vraag-en-antwoordsessie zal heel binnenkort beschikbaar zijn.

Een groot applaus voor Claire en Laurent, ons getalenteerde muzikale duo van Cotton Flow, voor hun uitstekend optreden. Ook felicitaties aan Katarina en Agata van Dreamszone voor de kwaliteit van de catering. Het was leuk om oude bekenden nog eens terug te zien en we hebben ook nieuwe kennissen gemaakt in een ontspannen, feestelijke sfeer. Veel dank aan Nour Azouzi die voor het entertainment heeft gezorgd.

We willen ook van deze gelegenheid gebruik maken om jullie een overzicht te geven van onze komende evenementen, die allemaal gratis zijn voor onze leden (een uitnodiging volgt nog, inschrijving is verplicht):

  • 21 februari: webinar - prof. dr. Bart Defrancq - "Tolken voor het proces-verbaal: hoe gaan tolken om met de typende inspecteur?" (webinar in het Frans)
  • 23 februari: apériTIJ - Charleroi: vroegavondaperitief voor leden en niet-leden uit de regio Charleroi
  • 7 maart: studiedag - " Les Femmes dans la Justice ", permanente vorming in het Frans, Brussel
  • 31 mei: algemene vergadering en studienamiddag, permanente vorming in het Nederlands en in het Frans, Brussel.

Noteer deze data alvast in jullie agenda’s, want we hopen jullie te mogen begroeten op deze bijeenkomsten en opleidingen!

Tot slot willen we een oproep doen aan vrijwilligers die het team van de BBVT willen versterken om te helpen bij het organiseren van evenementen, wat tijd willen besteden aan het vertalen van onze nieuwsbrief, het schrijven van informatieve artikelen of andere zaken. We hebben jullie nodig! Wie graag wil bijdragen aan de werking van de Beroepsvereniging kan contact met ons opnemen via het mailadres contact@bbvt.be.

2024 belooft een druk jaar te worden: verkiezingen, vergaderingen met de FOD, opleidingen, evenementen, enz. Zoals gewoonlijk kunnen jullie erop rekenen dat de Beroepsvereniging jullie vertegenwoordigt en jullie een hoogstaande dienstverlening biedt.

We kijken ernaar uit om heel binnenkort samen werk te maken van ons beroep,

Het bestuursorgaan van de BBVT

*Gezien het succes van de receptie en de weersomstandigheden zien we af van de eerder aangekondigde annuleringskosten voor leden die niet aanwezig konden zijn.

Nog meer foto's zijn beschikbaar op de ledengroep van BBVT-UPTIJ.

Gepubliceerd op
24/01/2024
Sociale media
Copyright 2024 BBVT
Design by Lake-IT