Naar inhoud

21.02.2024 - 18u. - Webinar “Tolken voor het proces-verbaal" - Hoe deelnemen?

Als lid van de BBVT kan je dit webinar gegeven door professor Bart Defrancq op 21 februari 2024 tussen 18u en 19u geheel gratis online volgen. Wie zich als lid registreert via de website van de BBVT zal ook kunnen deelnemen aan dit webinar.

Het webinar “Tolken voor het proces-verbaal: hoe gaan tolken om met de typende inspecteur?” wordt op 21 februari 2024 om 18.00 uur in het Frans gegeven door professor Bart Defrancq. Dit webinar is gratis en exclusief voor leden van de BBVT. We kijken uit naar jullie deelname en interactie.

Deze presentatie zal worden gegeven door een absolute autoriteit in zijn vakgebied: prof dr. Bart Defrancq, hoofddocent aan UGent. Hij is er hoofd van de tolkopleidingen master in het tolken, postgraduaat in het conferentietolken en de navorming beëdigd tolken. Het onderzoek dat hij verricht spitst zich toe op technologie bij simultaan tolken en op de interactiepatronen van tolken in politieverhoren. Het grootste corpus opnamen van getolkte politieverhoren bevindt zich aan UGent. Uit dat corpus heeft hij geput voor zijn presentatie.

Praktisch:

  • Als lid van de BBVT kan je dit webinar op 21 februari 2024 tussen 18u en 19u geheel gratis online volgen.
  • Al onze leden in orde met betaling van het lidgeld op 19 februari 2024 zullen per mail een link ontvangen om zich in te schrijven voor het webinar. Als je lid bent, hoef je voorlopig niets te doen. Enkel afwachten op onze uitnodigingsmail voor leden. Niet zeker of je nog lid bent? Vraag het voor de zekerheid na per mail op contact@bbvt.be
  • Deze presentatie zal worden gegeven in het Frans. Een passieve kennis van het Frans is dus een vereiste om vlot te kunnen volgen.

Je bent op dit moment geen lid van de BBVT maar wil toch deelnemen?

Als je beschikt over een geldig VTI-nummer, je je als lid registreert via de website van de BBVT en de ledenbijdrage van 110 euro overschrijft vóór 18 februari 2024, zal je ook kunnen deelnemen aan dit webinar en op 20 februari 2024 een Zoomlink ontvangen net als de andere ingeschreven leden. 

Permanente vorming:

Attesten van deelname aan de permanente vorming zullen (achteraf) enkel worden afgeleverd aan de deelnemers die effectief het webinar live volgen. De website van de BBVT wordt momenteel geautomatiseerd. Daardoor zullen de attesten vermoedelijk pas in de loop van maart-april 2024 ter beschikking kunnen worden gesteld. We danken onze leden voor hun begrip.

Lees meer:

Gepubliceerd op
03/02/2024
Sociale media
Copyright 2024 BBVT
Design by Lake-IT