Naar inhoud

Draag bij aan de groei van de BBVT

De BBVT is van plan om een pool van vrijwilligers te vormen om onze volgende bijeenkomsten en evenementen te organiseren.

Sluit je aan bij ons team van vrijwilligers!

In minder dan twee jaar is de BBVT gegroeid van 150 naar meer dan 350 leden verspreid over alle gerechtelijke arrondissementen van het land. Tijdens onze recente evenementen in Brussel kwamen veel leden ons spontaan een handje helpen. De BBVT is nu van plan om een pool van vrijwilligers te vormen om onze volgende bijeenkomsten en evenementen te organiseren.

Wil je meer betrokken raken bij onze Beroepsvereniging? Ben je in staat om af en toe vertalingen of revisies te maken van onze nieuwsbrieven, persberichten of mededelingen aan de overheid? Ben je computervaardig of in staat om te tolken tijdens onze vergaderingen? Wil je helpen bij de organisatie van evenementen van de BBVT (opleidingen, meetings, enz.) in Brussel of in jouw arrondissement?

Als je interesse hebt in deze initiatieven en actief wil bijdragen aan de werking en de dynamiek van onze vereniging, neem dan contact met ons op via het mailadres: contact@bbvt.be

Gepubliceerd op
18/10/2023
Sociale media
Copyright 2023 BBVT
Design by Lake-IT